Greenpumps GPTA

Zander & Ingeström exklusiv distributör av Greenpumps Srl för Sverige

Greenpumps GPTA

Zander & Ingeström AB har tecknat avtal med Greenpumps Srl som exklusiv distributör för Sverige. Det utökade produktsortimentet av magnetdrivna lamell-, turbin- och cetrifugalpumpar, ger oss en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda läckagefria pumpar för små flöden i kombination med medelhöga tryck.

Med pumpar från Greenpumps förbättras våra kunders processer och på så sätt ökar både driftsäkerhet och lönsamhet i deras anläggningar. Förutom ett mycket intressant standardsortiment, kan även Greenpumps erbjuda en rad olika, unika speciallösningar där andra tillverkare står sig slätt.

Det nya samarbetet med Greenpumps innebär att Z&I ansvarar för dimensionering och problemlösning, försäljning samt leverans av pumpar, reservdelar och service. Greenpumps är specialiserade på pumpar inom vattenbehandling, farmaci, kemi, petrokemi samt raffinaderiapplikationer.

Ledstjärnan är att alltid leverera den mest pålitliga, magnetpumpen med den senaste teknologin och att arbeta för en framtid utan utsläpp av emissioner för att bevara miljö.

Se vårt sortiment av Greenpumps