Service


Teknisk service

Pelle Sahl

Pelle SahlKundservicechef
Produkter: Apex, Kenflo, Ansimag, Franklin Miller, Dresser Roots, Alfa Laval, Fybroc, Lutz
Telefon: 08-80 90 18
pelle.sahl@zeta.se

Rolf Malmström

Rolf Malmström

Servicechef
Telefon: 08-80 90 21
rolf.malmstrom@zeta.se

Ligg steget före och förebygg driftstörningar

Din investering ska ge gott utbyte under många år. Många av våra kunder har upptäckt att ett årligen återkommande servicebesök minskar risken för dyra haverier. Med regelbunden översyn av anläggningen minimerar du risken för driftsavbrott och skapar förutsättningar för en lång livslängd för din pump.

Snabb service från resande Zetatekniker

Våra tekniker är ofta på resande fot och hjälper dig på plats vid akuta driftsstörningar. Kunder på längre avstånd kan få hjälp av lokala serviceverkstäder som vi samarbetar med.

Utbildning ökar tryggheten

Vi hjälper gärna till med er utbildning, antingen genom att hålla skola hos er eller hos oss. Det finns också möjlighet att följa med på kurs hos vår leverantör.

Kontroll redan från start lönar sig

För att din pump ska få ett långt och lönsamt liv bör underhållet börja direkt efter leverans med kontroll av att pumpen är korrekt installerad, ordentligt uppriktad och att den fungerar som det var tänkt. Vi erbjuder sådan kontroll och kan samtidigt ge förslag på lämpligt reservdelslager.

Z&I har serviceverkstad i huset. Våra servicetekniker byter ut delar, renoverar och underhåller pumparna åt dig. Förebyggande underhåll är billigare än akut service.